Testers gezocht

Een volledig geïnstalleerde alarminstallatie winnen?

Wij zijn op zoek naar twee locaties om een nieuw alarmsysteem volledig gratis te testen en te reviewen. Interesse gewekt? Lees dan verder voor meer informatie.

Met AX PRO introduceert Hikvision een draadloos inbraakdetectie- en videobewakingssysteem voor woningen en bedrijven. Op de hub kunnen 96 componenten worden aangesloten tot op een afstand van 2 kilometer in open veld.

Beheer is mogelijk via de Hik-Connect app. De AX PRO bestaat uit een paneel-hub en een breed scala aan detectoren en randapparatuur. Communicatie met de componenten gaat via Tri-X draadloze technologie. Bediening kan via een app, KeyFob afstandsbediening, Wireless LED Keypad en tags. Elke functie is volgens de fabrikant ontwikkeld met zowel de installateur als de gebruiker in gedachten, waardoor de installatie en gebruikersinterface eenvoudig zijn en de functionaliteit betrouwbaar is.

Meerdere draadloze detectiemogelijkheden Het assortiment omvat een verscheidenheid aan detectoren en sensoren voor elke instelling, zoals een combinatie van een PIR-camera en raamcontact, maar ook veiligheidsdetectoren en deurcontacten.

De draadloze PIR-Camera levert een bereik van 12 meter en heeft infrarood Led-verlichting voor nachtzicht. Randapparatuur voor elk doel Hikvision heeft een breed scala aan randapparatuur ontwikkeld om de veiligheid van de gebruiker te maximaliseren en zijn dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Dergelijke apparaten zijn onder andere vaste en draagbare paniekknoppen, terwijl de draadloze LED-keypad of de ergonomische Keyfob meerdere besturingsopties bieden.

Hikvision AX Pro Kit: Verbindt tot 96 draadloze zones/uitgangen, 48 draadloze keyfobs, 4 repeaters, 6 sirenes, 8 tag lezers & keypads en PIRCAM. Inhoud van de kit: 1 x DS-PWA96-M-WE paneel 1x Draadloos PIR: DS-PDP15P-EG2-WE 1x Draadloos magneetcontact: DS-PDMC-EG2-WE 1x Keyfob: DS-PKF1-WE 3x Tag 1x draadloos PIR: DS-PDPC12P-EG2-WE (zie verderop) AX PRO ondersteunt Wi-Fi, TCP/IP en GPRS/3G/4G-communicatiemethoden. Het ondersteunt ook ISAPI, Hik-Connect, en DC-09, wat van toepassing is op de scenario’s van markt, winkel, huis, fabriek, magazijn, kantoor, enz. belangrijke kenmerken: Nieuwe generatie draadloos protocol: Tri-X, lange RF-transmissieafstand, Ondersteunt tot 48 netwerkgebruikers, waaronder 1 installateur, 1 beheerder en 46 normale gebruikers, Voice prompt, Configuratie via webclient, mobiele client en Convergence Cloud.

De PIRCAM is een volledig twee-wegs draadloze detector met ingebouwde hoge kwaliteitscamera die een ideale oplossing kan bieden voor videoverificatie via een serie van foto’s die via APP’s naar een meldkamer of naar persoonlijke telefoon worden verzonden. Bescherm uw pand dag en nacht door het bekijken van real-time beelden voor een snelle en nauwkeurige reactie op echte alarmgebeurtenissen.

Wie zoeken wij? Enthousiaste testers die een uitgebreide review willen en kunnen maken. B5 Beveiligingstechniek zal bovenstaande Hikvision AX Pro Kit geheel kosteloos bij u installeren. Uitbreiding van de kit is mogelijk, maar slechts na ontvangst van uw review. Het is de bedoeling dat juist deze kit beoordeeld wordt door u. De reviews dienen naar B5 Beveiligingstechniek verstuurd te worden ter beoordeling. Indien de review akkoord bevonden is, mag u het systeem houden. Indien deze niet voldoet aan de actievoorwaarden, ontvangt u een factuur voor de levering en installatie van het systeem. Door deze regel hopen wij serieuze reviewers te vinden. Door u op te geven, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Opgeven kan alleen door uw naam en woonplaats te vermelden in een reactie in onze post op Facebook.

Bezoek ons op Facebook en Like onze pagina!
Klik hier voor onze Facebook pagina

De voorwaarden van deze actie vindt u hier:
Klik hier voor de voorwaarden van deze actie

Meer informatie?
Wilt u meer weten over onze producten en/ of diensten?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Telefoon 085 – 7600 419