BORG Technisch Beveiligingsbedrijf

Trots!!!

Na een succesvolle audit dag, is het vanaf vandaag officieel.
Wij zijn een BORG Technisch Beveiligingsbedrijf.

Ons werk wordt er niet anders door en tarieven zullen ook niet verhoogt worden. Wel tonen we onze betrouwbaarheid en vakmanschap hiermee aan.
Meer informatie hierover vindt u hier: http://tinyurl.com/y6c2vcg2

In het verleden konden wij via VKP Beveiligingstechniek alarmsystemen certificeren, maar vanaf heden kunnen wij dit zelf. VKP blijft onze partner en zal voor de brandmeldinstallatie onze certificerende en assisterende partij zijn en blijven.

We kregen regelmatig de vraag waarom wij niet eerder met onze certificering begonnen zijn. Dit is altijd onze intentie geweest, maar had alles te maken met kosten. Naast een initiële audit, zijn er nog veel meer kosten die hiervoor gemaakt moeten worden. Denk aan een pand, ict structuur, een softwarepakket, opleidingen, managementsysteem, enz.

Hadden we al gemeld dat we trots zijn? ?

Bent u opzoek naar een beveiligingsinstallatie?
Neem dan vrijblijvend contact op.
085-7600419