Nieuwe partner B5 Beveiligingstechniek

Nieuwe partner B5 Beveiligingstechniek

Onlangs hebben we een nieuwe partner mogen verwelkomen.
Mistbeveiliging uit Zwanenburg.
Zij leveren en installeren een grote verscheidenheid aan beveiligingsoplossingen.
Waaronder de alom bekende Bandit mistgeneratoren.

Mistbeveiliging is een ‘hot item’ in beveiligingswereld. Criminelen lopen er het liefst met een grote boog omheen en de effectiviteit wordt keer op keer bewezen. De Bandit mistgeneratoren zijn uitgerust met de beste technologieën en daardoor op gebied van mistbeveiliging de beste keus. Veel mistgeneratoren beginnen pas na tien of twintig seconden met het spuiten van mist. Uw ruimte staat met een Bandit mistmachine al binnen 10 seconden vol met een dikke laag mist, waarin het zicht maximaal 30 centimeter is. Door middel van mistbeveiliging, kan een certificaat conform de VRKI afgegeven worden in de klasse M3. (Hoogste graad meeneem beperkende maatregelen)

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden, was Mistbeveiliging op zoek naar een partner voor assistentie hierbij. Na geslaagde besprekingen, zijn Mistbeveiliging en B5 Beveiligingstechniek een partnership aangegaan. Mede dankzij deze samenwerking, zijn de klanten van Mistbeveiliging gegarandeerd van snelle en vakkundige installatie en onderhoud van hun systemen.

Heeft u vragen over beveiliging doormiddel van mistgeneratoren?
Neem dan vrijblijvend contact op 085-7600 419.